Om oss

certyfikaty.pngMILO är en stabil och erfaren partner som har lyckats vinna förtroende hos de största polska och globala varumärkena. Vår domän är tillverkning av högkvalitativa provlådor, boxar och premiumförpackningar, pärmar, mappar, clipboards och konferensmaterial.  

Produktionsanläggningen och företagets huvudkontor ligger i Dobrzykowice nära Wrocław. Vi har tre helautomatiserade produktionshallar som omfattas av kvalitetskontrollförfaranden som övervakas av vår kvalificerade personal, så att vi kan garantera tillförlitliga leveranser i tid och ger en 12-månaders kvalitetsgaranti som är så uppskattad av våra kunder.              

För att ge våra partners högsta kvalitet arbetar vi med produktionsmaskiner som rekommenderas inom branschen och utökar regelbundet våra tekniska möjligheter. Vi utvecklas ständigt - 4 år i rad har vi fått certifikatet Gazele Biznesu (Affärsgaseller) som tilldelas de mest dynamiskt utvecklande företagen i Polen. Ett team av kompetenta kundrådgivare och en prototypstudio väntar på MILO:s kunder. 

Etik och ekologi är naturliga riktningar som vi har satt som MILO:s uppdrag och värderingar. I åratal har vi stolt drivit hela vår tillverkning med grön el och arbetat med endast certifierade råvaror [FSC® och PEFC].

Utveckling och prestationer

MILO har från början av sin verksamhet satsat på innovativa lösningar och högsta kvalitet och investerar i professionalism och engagemang hos medarbetarna. Vi anslöt oss till den polska kammaren för reklamartiklar 2010 för att bekräfta våra kvalitets- och kundservicestandarder under de efterföljande åren med följande certifikat: Gazele Biznesu (Affärsgaseller), Solidarni w Biznesie (Solidära i affärer) och Rzetelna Firma (Tillförlitligt företag).    

Vi bygger vår position som en stabil och erfaren partner genom att arbeta med helautomatiska produktionslinjer av välkända varumärken: HANG, CMC, RUGGERO PERONI, KOLBUS, HÖRAUF, så att vi kan erbjuda våra kunder leveranser i tid och pålitlighet.​​​​​​​
wyroznienia.pngPå MILO:s huvudkontor har vi startat en innovativ prototypstudio där vi kan utföra konceptuellt arbete, testa lösningar och idéer innan vi börjar tillverkning i flera miljoner exemplar. MILO:s yrkesskicklighet innefattar också en modern och kvalificerad kundservice där du kan boka onlinemöten, övervakning av produktion i direktsändning och samt marknadsföringsrådgivning.​​​​​​​

MILO:s uppdrag

eco.pngFöretagets uppdrag är att uppfylla alla kunders förväntningar så att ett harmoniskt samarbete garanterar båda parter hållbar utveckling och en betydande marknadsposition. En hel del etiska och ansvarsfulla beslut från bolagets styrelse (vi är pristagare till utmärkelsen Etiskt företag som beviljats oss ​​av Puls Biznesu) är vägen till detta mål. Vi har investerat i vår egen solpark och idag drivs all MILO:s tillverkning av grön el från förnybara källor. Vi arbetar endast med miljövänliga och FSC®-certifierade råvaror.
© Grupa MILO. Made by: Strony internetowe Słupsk