Reklampärmar

En betydande del av vår produktion utgörs av reklampärmar som används av företag inte bara för att förvara dokument utan även som praktiska omslag till kataloger med erbjudna produkter eller provkartor.  Våra pärmar kännetecknas av hög estetik och utförandekvalitet och de är designade enligt kundernas behov av de bästa råvarorna som finns på marknaden. Vi erbjuder pärmar i valfritt format, med olika ryggbredder och en serie tillbehör som tillval (grepphål, fickor, olika ringmekanismer).

Anpassade reklampärmar är en utmärkt detalj som kan användas för att bygga varumärkets image. I en av varianterna kan ringmekanismen riktas uppåt så att enskilda kort kan enkelt presenteras för företagets kunder. Presentationspärmar är en form av provkartor som ofta väljs.  Marknadsföringen av produkten underlättas med ett effektivt  färgtryck på pärmen som dessutom kan skyddas med film eller UV-lack. Vi genomför projekt med design som tillhandahålls av kunden eller tas fram i vår grafiska studio och skräddarsys efter individuella behov.

Vi erbjuder olika metoder för att förfina pärmar - omslaget kan få en elegant karaktär genom att efterlikna linne eller läder, eller tvärtom - företaget kan framhäva sin ekologiska aktivitet genom att välja ECO-pärmar som är gjorda av högkvalitativt papper med räfflad struktur. En annan idé är att använda polypropen vid tillverkningen - sådana pärmar kännetecknas av ett frostat omslag som liknar effekten av frostat glas. Med ett så brett utbud kan vi genomföra även de mest krävande projekten, så vi uppmanar dig att kontakta oss och bekanta dig med våra utvalda projekt.
© Grupa MILO. Made by: Strony internetowe Słupsk