Reklammappar

Bland de produkter som vårt företag erbjuder är reklammappar mycket populära. De inkluderar konferensmappar med handtag, traditionella offertmappar, klaffmappar, mappar med expanderande fack och klämmappar. Varje produkt kännetecknas av högsta utförandekvalitet, hållbarhet och funktionalitet. För tillverkning av företagsmappar använder vi styv solidpapp som är tryckt med offsetmetoden och skyddad med film eller Uv-lack. 

Vi erbjuder mappar i olika format, avsedda för förvaring av enstaka dokument, tjocka kataloger, samt för alla typer av konferens- och reklammaterial. Mappar med plasthandtag kan användas för att perfekt komplettera professionella konferensset, klaffmappar med bred rygg kan rymma en stor dokumenthög och när mappen kompletteras med fack kan du hålla ordning på samlingarna av enstaka blad. 

Vårt breda utbud av produkter gör att du kan välja rätt typ av mapp som passar dina behov. Reklammappar med tryck är ett bra alternativ till tråkiga, enhetliga kontorsmaterial. De hjälper dig att marknadsföra ditt varumärke eller dina produkter på ett enkelt sätt och bygga ett sammanhängande system för företagets visuella identitet.
© Grupa MILO. Made by: Strony internetowe Słupsk